Beste bezoeker!

Welkom op mijn website

Ben je hier voor het eerst en wil je weten wie ik ben, dan lees je dat op de pagina: Over mij.

Op deze pagina de welkome nieuwtjes!

 

Foto hiernaast: Schilderij Tonnie Spruijt met tekst Tineke ten Boer. Aankondiging Expositie Oud Avereest. (2018)

 

De nieuwste nieuwtjes

Het is alweer maart 2020. Voor mij is het afgelopen jaar geen gemakkelijk jaar geweest. Veel ziekte en bijbehorende problemen waren mijn deel. Ondertussen ben ik nog steeds ziek thuis, maar klim ik weer op. Hoera! Website-tijd! Helaas is mijn atelier in deze tijd niet open geweest en gaat ook voorlopig niet open. Wil je toch iets over mijn werk weten of een kijkje nemen dan kun je contact met me opnemen via mijn mailadres: hey@tineke-ten-boer.com of kom kijken in het Dorpshuis waar ondertussen een nieuwe expositie van mij hangt. Hieronder lees je wat meer info.

Wel heb ik tussendoor nog een mini-expositie gehad in de natuurschuur van Lies. Ik hoop dat je dat niet hebt gemist! Gelukkig heb ik er wat foto's van gemaakt. Onder de pagina exposities kun je er foto's van vinden. 

Mijn creatieve brein is gelukkig nog af en toe actief. En ik hoop dat het steeds beter zal gaan met me zodat ik nog veel creativiteit mag ontplooien, leuke exposities kan gaan houden en mijn atelier weer open zal zijn.

Tineke.

 

Expositie Dorpshuis Ons Huis 2020

In de loop van september begint mijn nieuwe expositie in Dorpshuis Ons Huis te West Terschelling. Op dit moment zijn er nog geen groepen die gebruik maken van het Dorpshuis maar ik hoop dat in de loop van de tijd, ondanks de pandemie, het Dorpshuis zich toch langzaam weer vult met activiteiten. De laatste tijd heb ik naast gedichten, ook veel gewerkt met Zentangle. Een kunstvorm en tegelijkertijd een meditatie vorm ontwikkeld door Maria Thomas en Rick Roberts. In het dorpshuis kun je veel van dit nieuwe werk, ook in combinatie met gedichten van mij, bekijken. 

Daar er nog geen activiteiten in het Dorpshuis zijn, kan je, als er daadwerkelijk niemand is, naar binnen lopen om de expositie te bekijken. Het ontsmettingsmiddel bij de ingang wacht om gebruikt te worden. Welkom!

 

Atelierroute Terschelling 2020

Gaat helemaal niet door.

Op donderdag 22 oktober gaat helaas de open Atelierroute niet door. De Corona maatregelen maken het bij de meeste ateliers onmogelijk om open te zijn. De ateliers zijn vaak klein en niet coronaproof te maken. Zoals je hierboven kunt lezen heb ik een expositie van mijn werk in Dorpshuis Ons Huis te West-Terschelling. Het was mijn bedoeling om op 22 oktober hier open huis te hebben. Misschien dat ik dat alsnog kan organiseren. Ik zal kijken wat er mogelijk is. Jullie zullen op tijd horen of dit het geval is. Natuurlijk kunnen belangstellenden het Dorpshuis binnen lopen. Er zijn nog bijna geen activiteiten, dus je kunt er in je alleentje naar binnen wandelen en er staat ontsmettingsmiddel klaar bij de ingang. Welkom.

 

Kunst op Terschelling

Er zijn veel mensen op Terschelling die creativiteit in zich hebben. Op de site kunst op Terschelling zijn deze mensen te vinden. Dus kijk gauw naar alle creativiteit die we op dit prachtige eiland laten zien.

 https://terschellingkunst.nl/kunstenaars/tineke-ten-boer

 

Verder zie je hieronder wat de website nog meer te bieden heeft. 

 

❤ Reiki behandeling

wilt je meer info? mail me gerust: hey@tineke-ten-boer.com

😎eigen gedichten

Met verslagen van enkele exposities/optredens

🙃Zentangle

Met voorbeelden van mijn werk