Welkom!

Welkom op mijn website

Ben je hier voor het eerst en wil je weten wie ik ben, dan lees je dat op de pagina: Over mij.

Op deze pagina de welkome nieuwtjes!

 

Foto hiernaast: Schilderij Tonnie Spruijt met tekst Tineke ten Boer. Aankondiging Expositie Oud Avereest. (2018)

 

De nieuwste nieuwtjes

Het is alweer maart 2020. Voor mij is het afgelopen jaar geen gemakkelijk jaar geweest. Veel ziekte en bijbehorende problemen waren mijn deel. Ondertussen ben ik nog steeds ziek thuis, maar klim ik weer op. Hoera! Website-tijd! 

Hierdoor is mijn atelier niet meer open geweest. En zal ook voorlopig nog niet open zijn. Wil je toch kijken, of contact met mij over mijn werk, laat dat dan gerust weten. Mail naar hey@tineke-ten-boer.com en we maken een afspraak!

Wel heb ik tussendoor nog een mini-expositie gehad in de natuurschuur van Lies. Ik hoop dat je dat niet hebt gemist! Gelukkig heb ik er wat foto's van gemaakt. Ik hoop ze zo ook op deze site te plaatsen.

Mijn creatieve brein is gelukkig nog af en toe actief. En ik hoop dat ze, met mij, steeds gezonder wordt en dat we samen weer veel creativiteit mogen ontplooien, leuke exposities gaan houden en mijn atelier weer open zal zijn.

OP naar de toekomst!

Tineke

 

Kunst op Terschelling

Er zijn veel mensen op Terschelling die creativiteit in zich hebben. Op de site kunst op Terschelling zijn deze mensen te vinden. Dus kijk gauw naar alle creativiteit die we op dit prachtige eiland laten zien.

 https://terschellingkunst.nl/kunstenaars/tineke-ten-boer

 

Atelierroute Terschelling

Op donderdag 25 oktober,2018 heb ik mee gedaan aan de open Atelierroute Terschelling. Ben je bij me geweest? Dan hoop ik dat je net zo genoten hebt van mijn Atelier en van de muziek van Ralph en Felicitas, als ik van alle bezoekers. Speciaal op deze dag had ik een gedicht centraal staan: Ode aan Sadako Sasaki. Een meisje dat, in eerte instantie, Hiroshima overleefd. Er was aan dit gedicht een actie verbonden voor War Child. En dank zij jullie allemaal is het streefbedrag van mijn actie gehaald! Ik hoop dat deze druppel, bij alle andere druppels, het verschil maakt. Dank jullie wel.

 

Atelierroute 2019

Helaas door ziekte moeten cancelen. Op naar gezondheid en nieuwe uitdagingen!

 

Verder zie je hieronder wat de website nog meer te bieden heeft. 

 

❤ Reiki behandeling

wilt je meer info? mail me gerust: hey@tineke-ten-boer.com

😎eigen gedichten. 

Met verslagen van enkele exposities/optredens

🙃Creatieve activiteiten.