Welkom!

Welkom op mijn website

Ben je hier voor het eerst en wil je weten wie ik ben, dan lees je dat op de pagina: Over mij.

Op deze pagina de welkome nieuwtjes!

 

Foto hiernaast: Schilderij Tonnie Spruijt met tekst Tineke ten Boer. Aankondiging Expositie Oud Avereest.

 

Atelier-nieuws

Om mijn gedichten ook toegankelijk maken buiten de exposities om heb ik besloten om een Atelier te maken en deze open te stellen voor publiek.

Nu is het zover! Tussen 1 april en 1 november zal mijn atelier elke woensdag van 16.00 uur tot 19.00 uur geopend zijn! Ik heb er zelf heel veel zin in. 

Omdat ik ook allerlei andere creativiteiten doe, zal dit in mijn Atelier te zien zijn. Het is een kleine ruimte doch waarin al ongelooflijk veel te zien is. O.a. vele soorten eigengemaakte kaarten, bewerkt porselein en natuurlijk van alles met gedichten. Waaronder kaarsen met gedichten.

Door de verkoop hiervan hoop ik weer nieuw materiaal te kunnen aanschaffen, voor het onderhouden van mijn hobby's.

Dus niet vergeten in je agenda te schrijven: woensdag 3 april op naar de longway 27, West-Terschelling, naar de achteringang. (om het gehele huizenblok heen)

Lukt het je niet om op de openigstijden langs te komen maar wil je er wel graag heen, dan kun je contact met me opnemen.

hey@tineke-ten-boer.com

Tot gauw!!!

 

Kunst op Terschelling

Er zijn veel mensen op Terschelling die creativiteit in zich hebben. Op de site kunst op Terschelling zijn deze mensen te vinden. Dus kijk gauw naar alle creativiteit die we op dit prachtige eiland laten zien.

 https://terschellingkunst.nl/kunstenaars/tineke-ten-boer

 

Atelierroute Terschelling

Op donderdag 25 oktober heb ik mee gedaan aan de open Atelierroute Terschelling. Ben je bij me geweest? Dan hoop ik dat je net zo genoten hebt van mijn Atelier en van de muziek van Ralph en Felicitas, als ik van alle bezoekers. En dank zij jullie allemaal is het streefbedrag van mijn actie gehaald! Ik hoop dat deze druppel, bij alle andere druppels, het verschil maakt. 

Wil je nog iets over de actie weten? Je kunt de actie (nog) vinden op de War Child pagina. Hieronder vind je de link.

 

https://www.warchild.nl/actie/dichters-atelier-tineke-actie

 

Atelierroute 2019

Ook in 2019 hoop ik weer mee te doen met de Atelierroute Terschelling. Dat staat gepland op donderdag 24 oktober. Dan zal er wederom live muziek zijn te horen. Ditmaal door Fokke Runneboom. Jullie lezen het al, er wordt alweer hard gewerkt aan komende activiteiten!

 

Verder zie je hieronder wat de website nog meer te bieden heeft. 

 

❤ Reiki behandeling

wilt je meer info? mail me gerust: hey@tineke-ten-boer.com

😎eigen gedichten. 

Met verslagen van enkele exposities/optredens

🙃Creatieve activiteiten.