Hallo lezer!

Wat fijn dat je wil weten wie/wat er achter deze website zit. Ik ben Tineke  en wil iedere lezer d.m.v. het delen van mijn hobby's,  positief beroeren.

Wie weet lukt dat doordat er af en toe iemand komt voor een Reiki-behandeling. Een Reiki-behandeling geeft rust en dat kunnen we in deze hectische tijd wel gebruiken. Op deze manier geef ik graag wat positiefs aan de mensen en wereld om me heen. Ook zelf geniet ik daar van en geeft het mij een positieve energie.

 

Verder wil ik graag dat mijn gedichten worden gelezen. Waarom zou je gedichten schrijven als je ze in de kast laat staan? Nee, ze moeten gelezen worden en genuttigd, verorberd. Op  deze manier iemand een bijzonder momentje geven van herkenning, erkenning of een eye-opener. Als we gewoon even genieten of ergeren. In ieder geval even het leven in beroering brengen!

 

En dan de creatieve ideeën. Creeëren in allerlei vorm. Kleuren om rust te brengen in jezelf, of bakken om geur in je huis te verspreiden, knutsel ideeën om zelf leuke weggeef cadeautjes te maken. Wie weet waarmee ik de lezer verleid om zelf aan de slag te gaan. We zullen het in de loop van de tijd zien!

 

Ik wens je veel plezier met het doorbladeren van mijn website. Wie weet tot ziens in de Reiki-kamer!

 

Tineke